Life Cycle Services

Met de life cycle van een mechanisatie als uitgangspunt heeft MFC acht fases gedefinieerd die als integraal onderdeel van een investering worden doorlopen. Onze services bestaan uit diverse activiteiten binnen elke fase die separaat en/of samen met andere disciplines binnen een project worden uitgevoerd. Hiermee zorgen we per fase van uw investering (stage gate) dat kwaliteit gewaarborgd is en besluiten weloverwogen worden genomen. Zodanig dat grip op het resultaat wordt behouden.

Tijdens de design & build fase stellen we samen met u vast welke behoefte uw organisatie heeft en zorgen we ervoor dat u krijgt wat u heeft (Set-up & Implementation).

Zodra de operate & maintain fase aanbreekt loopt het project vaak op zijn einde en dient de bestaande organisatie de lead te pakken. Een zachte landing in uw organisatie en doorontwikkelen van kennis bepalen dan in belangrijke mate het succes. Met onze services binnen Maintain & Optimize borgen we dat u houdt wat u heeft en de organisatie het elke dag een beetje beter doet.

Set-up & Implement

1. Bepaal wat uw organisatie nodig heeft
2. Maak goede afspraken met partners
3. Implementeer wat is afgesproken
4. Toets wat wordt opgeleverd

Maintain & Optimize

5. Zorg voor een zachte landing in uw organisatie
6. Werk proactief aan instandhouding
7. Meet en analyseer wat beter kan
8. Verbeter om meer uit mens en machine te halen

Onze werkwijze

De services van MFC kunnen in de vorm van advies, ad-interim en/of coaching worden uitgevoerd. Bij voorkeur bij u op locatie maar in deze tijden kan dat ook op afstand, afhankelijk van uw situatie en behoefte.

Samenwerken begint in onze optiek met een goed gesprek om beter te begrijpen welke vraag en behoefte uw heeft. Vanuit daar kunnen we samen vaststellen welk ‘probleem’ moet worden opgelost en zullen wij onze ideeën en aanpak met u bespreken.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen, neem dan contact op voor een eerste kennismaking.

Wilt u informatie over wat MFC voor uw organisatie kan betekenen? Stuur uw vraag per mail naar ons toe. Wij reageren zo snel mogelijk.

MFC Services B.V.
your Material Flow in Control
tel: + 31 6 55 828 998
mail: info@mfcservices.nl