Waar staan wij voor

De wereld wordt steeds sneller en complexer door toenemende technologie. Dit is van invloed op de mens. MFC is er om uw organisatie te helpen grip en controle te houden op deze complexiteit door technologie voor u te laten werken in plaats van andersom.

Wij zorgen ervoor dat de inzet van technologie ter ondersteuning van logistieke processen voor uw organisatie betrouwbaar, beheerbaar, betaalbaar en duurzaam is en wordt gewaardeerd door medewerkers en omgeving.

Dit doen wij door onze kennis van en jarenlange ervaring in het samenspel van techniek, logistiek en bedrijfskunde te combineren om zo organisaties te begeleiden in de transitie naar professioneel gebruik en beheer van gemechaniseerde oplossingen.

Over de oprichter

Martijn Bakker is ruim 20 jaar actief op het gebied van technische implementaties binnen logistieke operaties.
Als echte verbinder kan Martijn bij uitstek de vertaalslag maken van strategie naar uitvoering. Getting things done!

Met een HBO-achtergrond in de industriële automatisering is Martijn begonnen met technische implementaties in de proces automatisering. Op Schiphol is Martijn voor het eerst in aanraking gekomen met complexe logistieke processen en mechanisatie voor bagageafhandeling en is zijn interesse in de logistiek definitief een feit. Na een periode van 8 jaar op Schiphol heeft Martijn aan spraakmakende projecten gewerkt voor o.a. bol.com voor de realisatie van bol.com fulfilment centers (BFC’s) en Albert Heijn in Zaandam (‘DC van de toekomst’). Daarnaast heeft Martijn voor APMTerminals op Maasvlakte II ruim 3,5 jaar gewerkt aan de realisatie van een volledig geautomatiseerde containerterminal.

Gedurende zijn carrière heeft Martijn zich ook theoretisch verder ontwikkeld door in de avonduren een universitaire opleiding bedrijfskunde af te ronden en heeft hij zich gecertificeerd in de logistiek (APICS/CPIM). Door zijn ruime ervaring in het begeleiden van klanten is Martijn goed in staat vraagstukken van verschillende perspectieven te bekijken. Martijn geeft helder richting aan een vraagstuk vanuit een duidelijke, inspirerende visie waarbij hij altijd oog heeft voor de relatie. Hij is proactief, toegankelijk en een echte verbinder waardoor hij goed in staat is u als klant, en uw leveranciers, te begeleiden door de verschillende fases van de transitie.

In deze combinatie van theorie en praktijk heeft Martijn zich ontwikkeld tot ware specialist op het snijvlak van techniek, logistiek en bedrijfskunde en maakt daarmee het verschil bij technologische transities in de logistiek.

Martijn Bakker
Oprichter MFC

Partners

Asset Data & Performance Management
Michael van Dijk
Continuous Improvement
Dimphy Beaujean

AVS Interim & Project Management

Service Delivery Management
Arie van der Steen

Kruipolie

Test Management & Ramp-up
Binnert Rauwerda

Wilt u informatie over wat MFC voor uw organisatie kan betekenen? Stuur uw vraag per mail naar ons toe. Wij reageren zo snel mogelijk.

MFC Services B.V.
your Material Flow in Control
tel: + 31 6 55 828 998
mail: info@mfcservices.nl